Ilmainen virustarkistus kipu orgasmin jälkeen

heti orgasmin jälkeen. Siitin on arka, peniksen arkuudesta ei tarvitse huolestua, jos kipu on terävä ja kestä vain sekunteja tai minuutteja. Toinen selitys voi olla kemiallinen: orgasmin jälkeen kehossa on hurjasti mielihyvä tuottavia endorfiineja, jotka rentouttavat, rauhoittavat ja väsyttävät. Monet jättävät pänsäryn huomiotta häpeästä tai muusta syystä, mutta he eivät tule ajatelleeksi, että ongelman käsittelemättä jättäminen voi rasittaa merkittävästi parisuhdetta. Seksipänsärky liittyy siis rasituspänsärkyyn, jota esiintyy yleensä joko kuormittavan liikunnan aikana tai heti sen jälkeen. Kipu kestä yleensä muutamista minuuteista jopa vuorokauteen, ja jälkioireita on joillakuilla tavattavissa peräti kolmen vuorokauden ajan. ..

Alaston siivooja parhaat pornoelokuvat

Seksin jälkeen nukuttaa, seksin jälkeen tekee usein mieli kellahtaa selälleen ja nukkua. Parikymppinen voi tarvita vain minuutteja, keski-ikäinen tunteja. Lihaksen rentoutumiseen menee aikansa, ja vasta sen jälkeen virtsa virtaa jälleen vapaasti. Vuonna 2003 Neurology -lehdessä julkaistun seksuaaliaktiivisuuteen liittyvän pänsärky -artikkelin mukaan seksipänsärkyä voi pyrkiä ennaltaehkäisemän välttämällä seksiä kivun aikana sekä ottamalla passiivisemman roolin yhdynnässä. Näistä tulee tietysti keskustella läkärin kanssa. Colourbox, näille kuudelle löytyy kuitenkin luonnollinen selitys.

ilmainen virustarkistus kipu orgasmin jälkeen

heti orgasmin jälkeen. Siitin on arka, peniksen arkuudesta ei tarvitse huolestua, jos kipu on terävä ja kestä vain sekunteja tai minuutteja. Toinen selitys voi olla kemiallinen: orgasmin jälkeen kehossa on hurjasti mielihyvä tuottavia endorfiineja, jotka rentouttavat, rauhoittavat ja väsyttävät. Monet jättävät pänsäryn huomiotta häpeästä tai muusta syystä, mutta he eivät tule ajatelleeksi, että ongelman käsittelemättä jättäminen voi rasittaa merkittävästi parisuhdetta. Seksipänsärky liittyy siis rasituspänsärkyyn, jota esiintyy yleensä joko kuormittavan liikunnan aikana tai heti sen jälkeen. Kipu kestä yleensä muutamista minuuteista jopa vuorokauteen, ja jälkioireita on joillakuilla tavattavissa peräti kolmen vuorokauden ajan. ..Kiimaisia naisia ilmainen seksi video

Tälle ilmiölle on useampiakin mahdollisia syitä. Joillain miehillä ja naisilla seksi voi nimittäin laukaista pänsäryn - seksipänsäryn - joka on yksi rasituspänsäryn muodoista. Seksin aktivoi hermostoa, ja kiihkeä orgasmi voi saada vipinä aikaan jopa varpaiden hermoissa. Syynä voivat olla esimerkiksi rajun siemensyöksyn aiheuttamat lihassupistukset.